Cliënt beoordelingen

We zijn heel erg trots op onze fijne & duurzame samenwerkingen. Zie hieronder een deel van onze mooie beoordelingen.

“Ze is heel betrokken, precies en legt alles begrijpelijk uit! Ik ben al meer dan 10 verbonden aan dit accountantskantoor. Naast goed en degelijk werk, altijd betrouwbaar heeft ze mij ook goede tips gegeven, bijvoorbeeld over subsidieregelingen waarvoor ik in aanmerking kwam! Echt een topper.”
~ J. Zijlmans, De Waalse Kerk Stichtingen te Amsterdam

Zij voegt dat toe wat ik mis. Zij is onze steun en toeverlaat en accountant Iris haar kennis is zeer groot. Een woord is voldoende voor haar om te begrijpen wat wij als bedrijf nodig hebben. Wij zijn daarom ook zeer tevreden over de samenwerking.”
~ N. Derksen, BLN Beton Logistiek Nederland B.V. te Heteren

Ik hoop nog lang samen te werken met Iris. Ik ben bij Iris accountant via een mondelinge referentie. Iris geeft mij de financiële rust die ik als ondernemer goed kan gebruiken. Zij is heel toegankelijk en benaderbaar waardoor het niet voelt als een groot kantoor. Je merkt aan alles dat zij dit bedrijf runt met hart en ziel.“
~ M. Reijnders, Nzym VOF te Apeldoorn

Iris is een accountant waar je volledig op kan vertrouwen. Ik ben meer dan tevreden met Iris als accountant. Zij houdt de vinger aan de pols waardoor mij een hoop zorgen en werk uit handen wordt genomen. Als ondernemer heb ik het al druk genoeg. Kortom een heel fijne, snelle en adequate accountant.”
~ J. van de Kolk,  VANDEKOLK Hypotheken, Pensioenen en Verzekeringen B.V. te Noordwijk

Accountant Iris weet het gewoon. Het fijne aan accountant iris is dat zij heel laagdrempelig en toegankelijk is. Altijd goed bereikbaar via telefoon en mail. Zij denkt ontzettend goed mee en dat ontzorgt mij. Het feit dat Iris zo rechtlijnig denkt geeft rust.”
~ O. Hauser, hauser+co te Utrecht

 “Ik ben heel tevreden over Accountant Iris, zij weet waar ze het over heeft. Ik ben via via bij Iris terecht gekomen, en heb hier geen moment spijt van gehad. Accountant Iris is inhoudelijk en kwalitatief heel goed. De onkosten declaratie gaat heel makkelijk met de software die zij aanlevert. Fijn is ook dat zij heel snel reageert en snel levert. Zij geeft mij een hoop rust, als startend ondernemer heb ik het al druk genoeg.”
~ F. Knuistingh-Neven, FLOOR legally yours te Maarssen

 “Zeer toegankelijk, ik kan alles vragen en ondanks mijn geringe kennis van boekhouding kan ze het perfect uitleggen! Ze reageert altijd snel en is heel duidelijk. Altijd bereid om te helpen.”
~ B. Middelhoff, DIEP VOF te Apeldoorn

 “Iris is zeer deskundig, werkt grondig, is bovendien sympathiek en toegankelijk. Iris is iemand die altijd zeker wil zijn. Liever controleert zij alles nog een keer om fouten te voorkomen.”
~ M. van den Berg, Label Produkties B.V. te Raamsdonksveer

Erg klant gericht bedrijf. Heel deskundig, to the point, en vriendelijk.”
~ D. van Egmond, Stichting Fonds Wallon te Amsterdam

“Ik denk dat elk bedrijf wel een beetje Iris kan gebruiken :-). We zijn heel blij met je!”
~ J. Zijlmans, De Waalse Kerk te Haarlem

Top