Hartje cijfers

Naast het helpen van commerciële bedrijven en grotere stichtingen helpt Accountant iris graag mensen, minima ondernemers en kleine stichtingen die het heel goed kunnen gebruiken.

Spreekuur voor minima ondernemers

Maandelijks houdt Accountant iris spreekuur voor minima ondernemers. Ik zie vaak ondernemers met weinig financiële middelen, maar die wel hele goede ondernemersplannen hebben. Door geen advies of slecht advies komen zij helaas zelfs verder in de problemen.

Je wordt negatief verrast door blauwe enveloppen van de Belastingdienst. Of je boekhouder wijst je onbedoeld de verkeerde kant op. Of je kunt je leveranciers niet meer op tijd betalen. Dit is zonde. Door goed advies kom je uit je huidige positie en kun je de wereld mooier maken met je talent & aanbod.

Herken jij in bovenstaand verhaal? Meld je dan hier aan voor het spreekuur en krijg vrijblijvend advies van mij als accountant. Je kunt een uur lang alle financiële en fiscale vragen stellen die je hebt over het starten van een bedrijf of over je huidige bedrijf. Ook kun je mij inzetten als second opinion voor een advies wat je hebt ontvangen van bijvoorbeeld je boekhouder of een goede vriend(in). Je krijgt advies hoe je het beter kan aanpakken of waar je op moet letten.

Je bent van harte welkom op mijn kantoor te Schiphol-Rijk of we kunnen uiteraard (video)bellen.

Hart voor de stichting korting

Accountant iris werkt jaarlijks in het relatief rustige accountancy seizoen (juni tot en met november) een aantal weken tegen 50% gereduceerd tarief voor een aantal goede doelen kleine stichtingen. Denk aan administratieve begeleiding, het verkrijgen van advies of het opstellen van een jaarrekening. Bij de jaarrekening krijg je een accountantssamenstelverklaring. Dit heeft een positieve invloed op het aantrekken van subsidie. En door onze samenwerking kan de stichting meer besteden aan goede doelen.

Door een tarief van 50% te rekenen kunnen we meerdere stichtingen blij maken.
Is dit iets voor jullie stichting? Vul dan hier het formulier in en we laten je weten of er nog plek is.

Sponsoring

Jaarlijks sponsort Accountant iris goede doelen. Heb je een mooi idee? laat het hier weten. We helpen graag waar het kan!

Waarom?

Sinds 2003 werk ik met heel veel plezier in het accountancy vak, waarvan 12 jaar bij Big-4 accountantskantoor KPMG. Op 5 december 2017 heb ik mijn eigen accountantsbureau opgericht omdat ik geloof dat cijfers helemaal niet saai of moeilijk hoeven te zijn. Jaarlijks volg ik de verplichte Permanente Educatie om mijn kennis actueel te houden en nieuwe ontwikkelingen bij te houden.

Ik vind het heel fijn dat ik mijn talent voor financiën kan inzetten voor mensen, ondernemers en stichtingen die het heel goed kunnen gebruiken en geen toegang hebben tot goed advies. Goed advies kan het verschil maken. Samen maken we de wereld een beetje mooier.

Met hartelijke groet, Iris (I.A.P.) Aben AA
Oprichter Accountant iris
oog voor 
financiën, hart voor ondernemers 

Top