Salarisadministratie

Salarisadministratie 

Voor ondernemers met werknemers nemen we de salarisadministratie volledig uit handen. Middels het online salarisportaal van Nmbrs heb je altijd toegang tot salarisstroken, loonbelastingaangiften en jaaropgaven. Uiteraard kunnen we je werknemers ook deels toegang geven tot de gewenste informatie.

Maandelijks geef jij of de HR medewerker eventuele salarismutaties aan ons door. Dit kan uiteraard online. Deze mutaties verwerken we direct in de salarissen. We houden hierbij rekening met belastingfaciliteiten zoals de Werkkostenregeling (WKR) en bijtelling van de zakelijke auto. Hierdoor laat je geen geld liggen, maar loop je ook geen risico op belasting naheffingen.

De salarisadministratie wordt gekoppeld aan je administratie zodat wij alle mutaties automatisch in de boekhouding ontvangen. Dit bespaart jou tijd, want hierdoor hoef je de documenten niet meer te downloaden en apart naar ons te versturen.

LB aangiften

We houden de Belastingdienst aangifte termijnen in de gaten en maandelijks dienen we de Loonbelasting aangiften (LB) voor jou in. Dit doen we met een doorlopende machtiging zodat de aangiften rechtstreeks naar de Belastingdienst worden verstuurd. Wel zo gemakkelijk.

Nieuwe onderneming & werknemers

Voor een nieuwe BV of eenmanszaak kunnen we de werkgever aanmelden bij de Belastingdienst. We verzorgen de opgave van gegevens voor de loonheffingen en vragen een loonbelastingnummer voor de onderneming aan bij de Belastingdienst.

Ook het aanmelden van nieuwe werknemers kunnen wij uit handen nemen. Uiteraard verzorgen wij daarnaast het volledige personeelsdossier met daarin de wettelijk verplicht gestelde documenten zoals kopie legitimatie, arbeidsovereenkomst en overige informatie.

Verlaging gebruikelijk loon DGA

Voor directeuren van BV’s (DGA’s) kunnen we een verzoek brief opstellen om het gebruikelijk loon tijdelijk te verlagen. Dit kan handig zijn als de BV zich nog in de opstartfase bevindt of om andere redenen te weinig geldmiddelen heeft om salaris uit te betalen.

Advies

Heb je personeelsadvies nodig zoals advies over hoogte van salarissen, CAO of bedrijfstakpensioenfonds aanmeldingen? Of heb je begeleiding nodig bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst of wil je dit volledig uitbesteden? Ook hier kunnen we je goed bij helpen.

Wil je samenwerken of heb je een vraag?
Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.
Mail of bel met Iris op hallo@accountantiris.nl of 020-244 04 37 

nmbrs

Top